woensdag, augustus 22, 2018

Evenementen in mei

Afdrukken E-mail

Demonstraties zomersnoei rozen

Wat houdt zomersnoei bij rozen in en hoe kunt u uw rozen het beste verzorgen? We laten u de kneepjes van het vak zien. Na afloop mogelijkheid voor persoonlijk advies.

Data:  data worden nader bekend gemaakt, zie ook juni
Aanvang:  
Tijdsduur:   
Deelname: gratis, vooraf aanmelden niet nodig

 

zomersnoeirozen

 

Wildplukken op de kwekerij

Op 4 mei wordt het evenement 'Wildplukken op de kwekerij' georganiseerd. Tijdens deze workshop leer je wilde kruiden, die óók groeien bij de stadskwekerij, herkennen en verwerken tot een drietal verrukkelijke gerechten of kruidenhapjes Tijdens een korte wandeling door de kwekerij vertelt Maja van Haaren je over de toepassing van wilde kruiden als voeding en genezing. We oogsten bijvoorbeeld veldkers, look-zonder-look en brandnetels en maken daar samen wat lekkers van. Onder het genot van een kruidenthee (verschillende kruiden van de tafels) sluiten we de dag af met een proeverij van wat er is gemaakt. Na deze workshop kun je nooit meer langs een berm lopen zonder te denken "kan ik dat eten of drinken?" Investering: €20,- inclusief recepten, thee en lekkers Aanmelden kan via: www.kruidenkriebels.nl of http://stadskwekerij.nl/vragen-route

Data:  4 mei
Aanvang: 10.00- 12.30
Tijdsduur:   
Deelname: €20.00 vooraf aanmelden bij www/kruidenkriebels.nl of bij de stadskwekerij

Alles over rozen

Over rozen valt veel te vertellen. Hoe en wanneer u ze het best kunt planten, behandelen, bemesten, snoeien etc. Geregeld geven wij op Stadskwekerij Zaltbommel demonstraties en workshops! 

ga naar evenementen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Het antwoord vindt u op deze pagina.

Ga naar de veelgestelde vragen