dinsdag, september 25, 2018
image image image image
Rozen en meer Rozen, Daar kunnen wij van Stadskwekerij Zaltbommel alles over vertellen. Maar ook voor andere tuinplanten bent u van harte welkom op de Omhoeken.
Lente Het is pas lente 
als je je voet 
op twaalf madeliefjes 
kunt zetten.
Welkom op Stadskwekerij Zaltbommel Zaltbommel, Graag heten wij u van harte welkom op Stadskwekerij Zaltbommel, een bijzondere kwekerij aan de rand van vestingstad Zaltbommel.
Liefde Ik hou van twee dingen 
van rozen en van jou
van rozen maar heel even
en van jou mijn hele leven.  

Welkom op Stadskwekerij Zaltbommel

Evenementen op de Stadskwekerij

 Evenementen Nieuwe data

Op de Stadskwekerij worden regelmatig workshops, cursussen en evenementen gehouden. Op 9 juni wordt op de kwekerij onze Rozendag georganiseerd! Op deze dag worden er 2 korte lezingen gegeven. Gerrit Vervoorn vertelt iets over (zomer-)snoeien (11 uur) en Innogreen komt iets vertellen over bemesting en bestrijding ongenode gasten in de tuin (1500 uur).Tekenschool Bommelerwaard zal met leerlingen op de kwekerij staan om bloemen en planten te tekenen. Deze tekenngen worden tentoongesteld in de workshopruimte. De Blauwe Markies zal er zijn met prachtig sierpapier en kartonageartikelen met bloemendesign . Gaia praktijk voor Holistisch Huid - en Lichaamsverzorging zal aanwezig zijn met al haar produkten op basis van rozen. Nieuw is de Rozenroute. We zijn druk bezig geweest om de klimrozen in de binnenstad in kaart te brengen! Koffie en thee staat de hele dag klaar voor de bezoeker, en er kan een taartje of koek bijgekocht worden. Al met al een leuke dag met verschillende facetten maar als gemene deler De Roos!! Op déze dag zijn de rozen met 10%korting te koop! Blijf op de hoogte van alle data via onze Facebook-pagina. Op de website zelf houden we u ook op de hoogte. Wilt u een evenement organiseren? Neem dan contact op met De Stadskwekerij.

Alles over rozen

Over rozen valt veel te vertellen. Hoe en wanneer u ze het best kunt planten, behandelen, bemesten, snoeien etc. Geregeld geven wij op Stadskwekerij Zaltbommel demonstraties en workshops! 

ga naar evenementen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Het antwoord vindt u op deze pagina.

Ga naar de veelgestelde vragen