donderdag, juni 20, 2024
  • lente.png
  • liefde.png
  • rozen.png
  • welkom.png

vragen en route

Afdrukken E-mailadres

Hier vindt u de antwoorden op alle praktische vragen rond een bezoek aan de kwekerij. Kijk onder veelgestelde vragen voor informatie over zaken als parkeren, pinnen en toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Daarnaast vindt u de gegevens over de openingstijden en de route.

Wilt u meer weten over de verzorging van rozen kijk dan onder rozenadvies. Onder links staan diverse verwijzingen naar bronnen op internet met zeer nuttige informatie.

Wilt u weten of een specifieke soort op voorraad is, dan kunt u even bellen; tel. 0418-51 35 80, of u kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn best nieuwsgierig naar de rozen in úw tuin. Stuurt u vooral uw foto's van uw rozentuin naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn benieuwd!

Alles over rozen

Over rozen valt veel te vertellen. Hoe en wanneer u ze het best kunt planten, behandelen, bemesten, snoeien etc. Geregeld geven wij op Stadskwekerij Zaltbommel demonstraties en workshops! 

ga naar evenementen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Het antwoord vindt u op deze pagina.

Ga naar de veelgestelde vragen