maandag, maart 04, 2024
  • lente.png
  • liefde.png
  • rozen.png
  • welkom.png

In de pers

Stadskwekerij: gegroeid, niet gemaakt

Kontakt 23-05-2012“Op onze sfeervolle kwekerij met diverse zitjes is het nu heerlijk toeven.”  Het Kontakt, 23 mei 2012 Tekst: Janneke Boogaard. Foto: Levin den Boer

ZALTBOMMEL • Herbert van der Zalm is door de bezoekers van de Stadskwekerij enthousiast verwelkomd. Gerrit Vervoorn trekt zich als eigenaar terug. Toen de gemeente Zaltbommel afgelopen herfst definitief besliste dat de Stadskwekerij aan de Omhoeken mocht blijven, vielen er voor Gerrit en zijn vrouw Ada Vervoorn heel wat puzzelstukjes op hun plaats. “Ik ben al snel naar Herbert gegaan om over de overname te praten.”

Lees verder

De Dames Reiziger

dames reiziger“De Dames Reiziger (AD) brachten een bezoek aan de Stadskwekerij”  (Algemeen Dagblad, 19 mei 2012 Tekst: Dames Reiziger Foto: Cor de Kock)

De culinaire recensies van de Dames Reiziger in het AD zijn veelgelezen en worden uitstekend gewaardeerd. Tijdens hun bezoek aan Restaurant La Provence in Zaltbommel, brachten ze eerst een bezoek aan de Stadskwekerij

Lees verder

Bezorgen per bakfiets

Gerrit Vervoorn op de bakfiets “Nieuw element in de vesting”  (dé Weekkrant De Toren, 12 april 2007 Foto: Sherry van der Velden)

Aan het levendige stadsbeeld van Zaltbommel is een nieuw element toegevoegd: dagelijks ziet de binnenstadbewoner Gerrit Vervoorn van Stadskwekerij Zaltbommel op een bakfiets door de binnenstad rijden. Vervoorn bezorgt zijn planten in de binnenstad tegenwoordig op de bakfiets. “Wel zo milieubewust”, vindt hij. “En je hebt geen last van parkeerproblemen.”

Lees verder

Alles over rozen

Over rozen valt veel te vertellen. Hoe en wanneer u ze het best kunt planten, behandelen, bemesten, snoeien etc. Geregeld geven wij op Stadskwekerij Zaltbommel demonstraties en workshops! 

ga naar evenementen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Het antwoord vindt u op deze pagina.

Ga naar de veelgestelde vragen